Новини

Назад

З 2-го березня КСНи Маріуполя почали практику щоденних прийомів громадян (ФОТО)

02 березня 2020, 11:51
494
Діяльність депутатського корпусу

Оновлено графік прийому жителів у всіх комітетах самоорганізації населення і змінено саму концепцію.  Тепер комітети кожного дня ведуть прийоми в своїх приміщеннях в визначений час.

Сьогодні прямо з ранку до КСНу «Успенівка» прийшов чоловік.  Відвідувач попросив довідку, що підтверджує місце проживання.  «Як показала практика роботи з населенням, люди часто йдуть вранці до нас за документами.  Саме тому було прийнято рішення змінити підхід до проведення офіційних прийомів для зручності жителів», - зазначила голова комітету Світлана Колеснікова.

Більш динамічний ранок видався в комітеті «Правий берег»: троє відвідувачів звернулися по документи.  «Одна жінка прийшла отримати довідку про склад сім'ї, двоє інших жителів просили акт про фактичне проживання», - розповідає про перші результати прийому голова Ніна Охріменко.

Що стосується повного графіка: всі комітети щодня прийматимуть громадян в своїх приміщеннях з 8:00 до 10:00, крім вівторка (час прийому з 8:00 до 12:00) і четверга (з 14:00 до 18:00).  Всі зміни графіка роботи комітетів міста, актуальну інформацію про голів і секретарів КСНів можна подивитися на сайті «Маріупольської міської ради».