Новини

Назад

Воркшоп від ПРООН: оформлюємо ідеї в конкретні проектні пропозиції

22 вересня 2017, 18:23
826
Суспільство

18-20 жовтня 2017 року в місті Маріуполь відбудеться зустріч проектної групи з метою складання проектних заявок (в межах другого етапу Програми з відновлення та розбудови миру (ПРООН). Протягом 3 днів планується практична робота з опрацювання ідей та створення проектних заявок.

В результаті надання консультаційного супроводу для громади має бути розроблено та подано до зовнішньої донорської організації  2 проектні заявки: до міжнародного донора з офісом в Україні та до Державного фонду регіонального розвитку. Проектні заявки  мають використовувати підходи ПРООН «Гендерна рівність» та «Підходи з позиції прав людини».

При формуванні робочої групи перевага буде надаватися особам, які були учасниками попереднього циклу навчань на теми «Залучення ресурсів», «Складання проектної заявки», «Управління проектами». Максимальна кількість членів групи – 20 осіб.

Проводитиме засідання робочої групи та супровід процесу складання проектних заявок   консультант Володимир Проскурнін, який має досвід підготовки та впровадження проектів місцевого та регіонального розвитку.

Участь у засіданні проектної групи можлива за умови попередньої реєстрації за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScezE4rPZ5hJ4n6Es12Oum0vZe5hpLcOKxubOlYvbvdV63Pdw/viewform. Заявки приймаються до 6 жовтня 2017 р.

Контактна особа – Катерина Бараболя, фахівець з проектів ГО «Фонду розвитку Маріуполя» (пров. Нахімова, 6), тел. +38 (067) 544 42 41, [email protected].