Новини

Назад

Відвідуваність на міських пляжах становить до 20 тисяч чоловік

23 серпня 2019, 15:32
690
Суспільство

Цього літа відвідуваність міських пляжів в будні дні становила близько 12 тисяч відпочиваючих, а у вихідні - близько 15-18 тисяч. Найбільшу кількість зафіксовано в червні - до 30 тисяч. Рятувальна аварійно-водолазна служба працювала в посиленому режимі. Пляжний сезон у Маріуполі триватиме до 15 вересня.

Начальник рятувальної аварійно-водолазної служби Олександр Татай розповів, що за літній період було врятовано 16 людей. З них вісім перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Чотирьом людям з інфарктами та інсультами довелося надавати першу медичну допомогу і викликати швидку допомогу. Також рятувальники повернули батькам п'ять дітей, у віці від трьох до шести років, які загубилися.

«Правилами законодавчо дітям до 12 років заборонено знаходиться біля водойм без супроводу дорослих», - зазначив начальник Рятувальної аварійно-водолазної служби.

Олександр Татай закликає дотримуватися правила поведінки на воді: не запливати за обмежувальні буї, не стрибати з пірсів і хвилерізів  та не розпивати алкогольні напої.

Варто зазначити, що щодня море патрулюють п'ять рятувальних катерів. Три групи аварійно-водолазної служби пішим ходом патрулюють берегову смугу.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.