Новини

Назад

Відкрита реєстрація на безкоштовну екскурсію на сігвеях

26 вересня 2019, 09:20
887
Суспільство, Культура, Анонси міських заходів

28 вересня Театральний сквер перетвориться на локацію з роботами, проектами майбутнього, 3Д-фотозонами і комп'ютерними іграми. Також на День міста маріупольців чекає безліч неймовірних подарунків. Один з них - екскурсія по місту майбутнього на сігвеях.

Вже відкрита реєстрація і тільки 10 щасливчиків отримають 40-хвилинну поїздку. Вона пройде центральними вулицями міста, участь безкоштовна. Потрібно просто заповнити анкету. Учасники будуть відібрані рандомно. Екскурсія стартує о 13:00.

Реєстрація ТУТ.

Також пройде екскурсія-сторітеллінг про нові проекти в Маріуполі. На День міста навколо фонтану в Театральному сквері розмістять панелі з усіма майбутніми реконструкціями і новими інституціями в місті. 15 учасників екскурсії дізнаються всі подробиці від людей, які беруть участь в розробці проектів.

Регистрация здесь.

Нагадаємо, 28 вересня Маріуполь масштабно відзначить День міста. Головна тема - «Місто майбутнього». На жителів і гостей Маріуполя чекають інтерактивні локації, книжковий фестиваль, забіг і масштабна концертна програма. Маріупольців привітає український електро-фольк гурт «Onuka» і оркестр «HAOHI».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.