Новини

Назад

Від моделі до боксера: маріупольчанка стала чемпіонкою України з боксу

03 грудня 2019, 10:59
809
Спорт

За рік наполегливих тренувань маріупольська спортсменка Дарина-Ольга Гутаріна стала чемпіонкою України з боксу. Змагання пройшли в Івано-Франківську і завершилися 2 грудня. У них взяли участь близько 200 спортсменів з усієї країни.

Маріуполь на змаганнях представили три спортсменки - Дарина-Ольга Гутаріна, Олена Портянченко і Євгенія Клімова. Вихованка КДЮСШ «Атлетик» Дар'я-Ольга Гутаріна завоювала "золото" у ваговій категорії до 48 кг. Юній спортсменці 16 років і тренується вона всього лише рік.

За словами її тренера Антона Коссе, Дарина володіє наполегливим характером і залізною волею: «Коли рік тому вона прийшла до мене на тренування, я навіть не міг подумати, що ця тендітна дівчинка зможе досягти таких результатів. Я треную близько 50 спортсменів, більшість з них хлопчики. Але саме Даша завжди демонструє активне завзяття до перемоги».

Варто відзначити, до початку тренувань дівчина три роки водила на бокс свого молодшого брата. Сама в цей час будувала модельну кар'єру.

У своїх вагових категоріях гідно виступили ще дві спортсменки з Маріуполя: Алена Портянченко - 1 місце, Євгенія Клімова - 3 місце.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.