Новини

Назад

Від андеграунду до зірок: маріупольців запрошують на пізнавальний вікенд у «Вежу»

11 квітня 2019, 17:00
764
Культура, Анонси міських заходів

У культурно-туристичному центрі «Вежа» регулярно відбуваються цікаві та пізнавальні заходи. Серед них – зустрічі, лекції з краєзнавства та мистецтва, майстер-класи, тренінги, поетичні та музичні вечори. З початку її відкриття проведено більше  100 таких заходів, які відвідали понад 1000 людей.  Наступний вікенд у креативному просторі  не є винятком.

Так, 13 квітня о 18:00 маріупольців запрошують на лекцію «Мистецтво андеграунду в сучасному світі». Її проведе кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та соціології Маріупольського державного університету Степан Янковський.  На ній можна дізнатися про філософський аспект андеграунду та зрозуміти його суть.

14 квітня о 19:30 у «Вежі» відбудеться лекція за участю маріупольського астронома Сергія Пятуніна. До цього у відвідувачів була можливість лише спостерігати через телескоп за зірками, а тепер можна буде з ними познайомитися ближче. Зокрема, знайти відповіді на питання «що таке Всесвіт та з чого він складається?», «як з'являються зірки?» тощо.  А також подискутувати на тему можливості життя на інших планетах.

Вхід вільний, але кількість місць обмежена. Запис за телефоном 097-618-40-85.

Нагадаємо, креативний простір «Vezha» - серед майданчиків Гогольфеста, який пройде у Маріуполі наприкінці квітня. 

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.