Новини

Назад

Віце-чемпіон Європи з вітрильного спорту став кращим спортсменом січня

07 лютого 2020, 15:37
550
Суспільство, Спорт

У Водноспортивному комплексі пройшло урочисте нагородження кращого спортсмена Маріуполя за підсумками січня. Ним став срібний призер Кубка Європи з вітрильного спорту Вадим Окладніков.

За словами начальника відділу навчально-спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи Георгія Федоренко, дане рішення було прийнято одноголосно на засіданні координаційної ради.

«Рівно рік тому ми нагороджували Івана Жукаліна - переможця Кубка Європи з вітрильного спорту. Приємно, що в нашому морському місті дане спортивний напрям активно розвивається. Бажаємо Вадиму подальших показових перемог», - зазначив Георгій Федоренко.

У свою чергу, Вадим Окладніков подякував спортивній школу за можливість придбати човен і вітрило для участі в змаганнях. «В ході тренувань я докладав максимум зусиль. На самих змаганнях відмінно спрацювала обрана тактика. Величезна подяка моєму тренеру. Цього року планую взяти участь в чемпіонаті України і поліпшити свій результат», - зазначив спортсмен.

Нагадаємо, Вадим Окладников, показав другий результат у загальному заліку класу "Laser Radial" Кубка Європи з вітрильного спорту.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.