Новини

Назад

Великий бізнес Ріната Ахметова допомагає захистити український Маріуполь

01 березня 2022, 11:40
7711
Суспільство

Підприємства Групи Метінвест допомагають українським захисникам з паливом та оборонними спорудами. В той час, коли ремонтні бригади ДТЕК під обстрілами відновлюють електромережі після бомбардування російських окупантів.

«Українські військові захищають нас на фронті, а ми працюємо у тилу. Значну підтримку відчуваємо від бізнесу. Підприємства Групи Метінвест з першого дня війни допомагають захищати наше місто. Коли почалися перебої з енергопостачанням, працівники ДТЕК, ризикуючи власним життям, вийшли на місця пошкоджень та намагаються як можна швидше виконати ремонті роботи», - повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Також завдяки бізнесу Маріуполь отримав зерно, з якого зробили борошно та почали випікати хліб. За сутки зроблено 26 тонн хліба.

«Харвест та інший бізнес надав місту 150 тонн борошна, щоб у Маріуполі був хліб. Ось так сьогодні виглядає консолідація всіх зусиль заради однієї мети – захистити Маріуполь від російських фашистів. Вдячний власнику підприємств за таку чітку позицію і таку дуже важливу зараз допомогу. Впевнений разом ми переможемо», - підкреслив Вадим Бойченко.