Новини

Назад

Вадим Бойченко привітав ветеранів праці з Днем Незалежності України

23 серпня 2017, 18:12
869
Суспільство

Сьогодні, напередодні державного свята Дня Незалежності України, в ПК «Металургів» відбувся концерт для ветеранів праці. Вітав маріупольців міський голова Вадим Бойченко. За словами мера, саме вони 26 років тому своїм рішенням визначили шлях становлення, розвитку демократичної та незалежної держави.

Міський голова зазначив, що на долю України, як і Маріуполя, випало багато випробувань, які дозволили нам ще більше цінувати символи нашої країни. Сьогодні ці символи уособлюють силу, волю, свободу та віру в майбутнє. Наприклад, для переселенців вони є втіленням надії, миру і безпеки, а для військових України - оберегом та сенсом захищати мирне майбутнє нашої країни.

«26 років тому ви вибрали шлях незалежної держави - шлях майбутнього для наших дітей. Ми, молоде покоління, взяли у вас цю «естафетну паличку» для того, щоб побудувати вже для наших дітей новий сенс, сформувати нове суспільство активних та небайдужих людей, які вірять в Маріуполь і свою рідну Україну»,
підкреслив Вадим Бойченко.

Мер також подякував ветеранам праці за їх внесок в розвиток Маріуполя та України, за мудрість, підтримку і досвід. У місті шанують людей похилого віку. Для них створюються комфортні умови для проведення дозвілля, новим змістом наповнюються територіальні центри, госпіталь для ветеранів, модернізуються управління соціального захисту населення, з'являється новий муніципальний транспорт та поліпшується медичне обслуговування.

«Україна - це ми з вами. Без вас майбутнього країни неможливо також, як і без нас. Усі звершення робить не держава, а звичайні люди. Я вірю в майбутнє України, я вірю в наше місто і бачу вже новий Маріуполь»,
зазначив Вадим Бойченко.

Міський голова побажав усім маріупольцям та Україні якнайшвидшого відновлення миру, стабільності, злагоди і толерантності.