Новини

Назад

Вадим Бойченко: "Повинен бути справедливий підхід у вирішенні проблем!"

14 червня 2018, 17:52
2092
Суспільство

Сьогодні міський голова Вадим Бойченко провів особистий прийом громадян. Маріупольці піднімали питання житлово-комунального характеру, інфраструктури та благоустрою.

 Так, мешканці двоповерхового будинку по вул. Бахчиванджи вже готують сани влітку. Їх хвилює робота автоматизованого вузла управління. З технічних причин минулого опалювального сезону він не допоміг жителям заощадити кошти при оплаті за тепло.

 У комунальному підприємстві визнали, що на конкретний будинок була розбалансована рамка управління. 

"Зараз потрібно вжити заходів, як надалі не допускати таких ситуацій. Необхідно правильно подавати тепло на будинок і вміти його регулювати. Я проти того, щоб жителі страждали через чужі помилки. Повинен бути справедливий підхід у вирішенні проблем",
зазначив Вадим Бойченко .

"Тепломережі" дана задача вирішити проблему регулювання розподільника тепла та паралельно навчити технічних фахівців комунального підприємства.

"Щоб взимку у всіх маріупольців було тепло, і вони менше платили за нього. Місто не може регулювати тариф, але може з технічною допомогою знизити витрати жителів",
зазначив міський голова.

Жителі Правого берега попросили продовжити і прискорити роботи по зовнішньому освітленню на одній з вулиць. На що "Міськсвітло" було дано відповідні доручення. Мер упевнений, що вуличне освітлення входить до питань безпеки.

Також маріупольці подякували за автобус, який пустили на селище, але просять продовжити його маршрут. Не всім його жителям зручно добиратися на зупинку. Департамент транспорту і зв'язку буде шукати технічні рішення, щоб продовжити маршрут. Аж до організації реверсного руху, щоб скоротити час пішохідного руху.

"Для нас принципово важливо отримувати від жителів зворотний зв'язок. Те, що в силах міста, ми робимо!"
підкреслив Вадим Бойченко.