Новини

Назад

Вадим Бойченко подякував ветеранам за Маріуполь

08 вересня 2017, 17:03
1068
Суспільство

Напередодні святкування Дня міста та визволення Маріуполя від фашистських загарбників  госпітально-геріатричне відділення міськлікарні №9 відвідав міський голова Вадим Бойченко. Він подякував ветеранам за те, що вони побудували Маріуполь, вклавши в нього свою працю та любов.

«Не всі знають, яких зусиль коштує побудувати півмільйонне місто, 67 шкіл, 88 дитячих садків, зробити 650 км доріг, побудувати 2,5 тисячі будинків. А це робили ви, своїми руками для майбутнього нашого міста - для своїх дітей та онуків. Минув час і те, що було створено вами, почало старіти, вимагаючи підтримки та особливої уваги. Важливо, щоб ми, молоде покоління, розуміли це, цінували, поважали вашу працю та продовжили шлях розвитку нашого Маріуполя. Для того, щоб у міста було майбутнє»,
підкреслив Вадим Бойченко.

Звертаючись до ветеранів, мер розповів, що в знак подяки до їх праці в Маріуполі реформується транспортна інфраструктура та розвивається медицина. Так, в місті заплановано будівництво кардіохірургічного центру та збираються відкрити унікальний урологічний центр. Крім розвитку охорони здоров'я, новим змістом наповнюються й територіальні центри для того, щоб люди похилого віку могли отримати цікаве та якісне дозвілля. А заради майбутнього їхніх онуків ремонтуються школи, дитячі сади, відкриваються нові вузи, щоб у підростаючого покоління з'явилося майбутнє та тверда впевненість у завтрашньому дні.

У свою чергу, ветерани, які проходять лікування в госпітально-геріатричному відділенні подякували міського голову за позитивні зміни у Маріуполі. Вони також задали хвилюючі їх питання та відзначили роботу медичного колективу відділення - завжди турботливого і уважного.

До слова, як розповів головний лікар міськлікарні №9 Олександр Железняк, палати відділення оснастили кнопкою «Виклик пацієнта». Тепер ті, хто проходять оздоровлення,  можуть викликати медсестру натисненням однієї кнопки.

«Це наше ноу-хау. Ми вирішили ними оснастити палати для того, щоб полегшити доступ пацієнтів до медичних послуг», - ділиться він.

Міський голова підкреслив, що цей госпіталь, який був ними реанімовано - опора та надія ветеранів на те, що життя може бути іншим.

«Дякую за те, що навчили жити, любити своє місто, країну, будувати та  системно думати про майбутнє для наших дітей. Ми будемо робити все, щоб вам було комфортно в цьому місті. Ми сьогодні прищеплюємо любов до старшого покоління заради майбутнього Маріуполя. Без історії, без вас - не буде майбутнього»,
підсумував Вадим Бойченко.​