Новини

Назад

В Приморському районі проведено зустрічі з жителями щодо створення ОСББ

29 вересня 2017, 09:12
401
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Цього тижня керівництво Приморської районної адміністрації міської ради провело дві зустрічі з мешканцями будинків по пр. Нахімова, 31, 33 та кв. Азовʼя, 1, 2 на предмет створення ОСББ.

У зустрічах взяли участь начальник управління з питань розвитку та підтримки ОСББ ДРЖКІ міської ради, голови та секретарі КСН «Черьомушки» та КСН «Криштальний», представники Об’єднання членів ОСББ та ЖБК Приморського району та представники Ради голів ОСББ.

На зустрічах були розглянуті питання переваг створення ОСББ, механізм переходу будинку до іншої форми правління. Висвітлено основні аспекти діючих програм з підтримки ОСББ: ремонт конструктивів, облаштування «затишних дворів», виконання міні-проектів тощо.

Власним досвідом з зацікавленими жителями охоче поділилися голови вже існуючих ОСББ, які детально розповіли про свої досягнення на шляху до самостійності та окреслили існуючи шляхи подолання виникаючих проблем.

Зустрічі пройшли в атмосфері дружніх бесід, де кожен житель мав змогу задати хвилююче його питання та гарантовано отримати на нього відповідь.

Проведення даного роду зустрічей принесло свої плоди – цього тижня в Приморському районі було зареєстровано два нових ОСББ.