Новини

Назад

Управління статистики у Маріуполі інформує про систему приймання електронної звітності

05 квітня 2019, 16:52
983
Оголошення

Управління статистики у місті Маріуполі повідомляє, що в органах державної статистики України існує система приймання електронної звітності засобами телекомунікаційного зв`язку, яка спрощує процедуру подання статистичної та фінансової звітності. 

Електронною адресою приймального шлюзу системи електронної звітності Держстату України є [email protected].

Більш детально з інформацією щодо подання електронної звітності та Переліком форм звітності, які можуть подаватись респондентами в електронному вигляді, Ви можете ознайомитись у розділі "Електронна звітність" на веб-сайтах Головного управління статистики у Донецькій області: www.donetskstat.gov.ua,  Держстату України: www.ukrstat.gov.ua та за телефоном центру обробки електронної звітності 044-287-04-22 .

Якщо Ваше підприємство обслуговується в ПриватБанку, воно може безкоштовно скористатися послугою "Електронна звітність" в системі "Приват24 для бізнесу".

Держстатом запроваджена робота нового сервісу "Кабінет респондента", за допомогою якого респонденти можуть безкоштовно в онлайн-режимі подавати статистичну звітність в електронному вигляді. Доступ до "Кабінету респондента" відкрито з 01 лютого 2019 року за посиланням: https://statzvit.ukrstat.gov.ua/

Телефон для довідок: (0629)33-61-92, 33-62-63.