Новини

Назад

Уляна Міщенко - найкраща спортсменка квітня

04 травня 2018, 11:58
1051
Спорт

Сьогодні в Маріуполі відбулося нагородження кращого спортсмена місяця. Спортивними результатами квітня перемогу здобула бронзовий призер Кубка світу з кікбоксингу Уляна Міщенко.

Нагадаємо, що кожен місяць експертна рада управління молоді та спорту Маріупольської міськради стверджує номінантів на звання кращого спортсмена. Переможця обирають шляхом голосування, на думку членів координаційної ради і користувачів соціальної мережі, які можуть віддати свої голоси своєму фавориту.

За «Кращого спортсмена квітня» змагалися: чемпіон України з пауерліфтингу Михайло Мельников, чемпіон України з кікбоксингу Олександр Олійник, бронзовий призер Кубка світу з кікбоксингу Уляна Міщенко, срібний призер міжнародного кубка з карате Сергій Майдуб, чемпіон України з тхеквондо Олександр Супрунов, переможець Кубка Світу зі стрибків у воду Станіслав Оліферчік.

За результатами голосування перемогу здобула Уляна Міщенко. Їй вручили подяку управління і подарунки. За словами дівчини, вона рада бути найкращою спортсменкою місяця. Уляна подякувала міській владі за підтримку та мотивацію.

Про результати змагання, які пройшли в Австрії, розповів її тренер Руслан Осипов. Спортсменка здобула на Кубку світу з кікбоксингу дві бронзові медалі.

«Ми намагалися на всі 100% і вийшов непоганий результат. Всі наші виїзди і виступи спрямовані на те, щоб на чемпіонаті Європи показати хороший результат. Ми раді, що Уляна стала спортсменкою місяця. Це мотивує на подальшу роботу та успіх», - зазначив тренер.

Боротьба за звання кращого спортсмена квітня була напруженою. З розривом всього в декілька часток відсотків Уляна випередила Сергія Майдуба.

«Я дуже рада, що виграла в конкурсі. Велике спасибі тим, хто за мене голосував і підтримав. Буду боротися далі, але тільки вже за золото», - ділиться спортсменка.

Уляна радить всім дівчатам, які займаються спортом, нічого не боятися: «Все долайте і беріть участь! Все вдасться!»