Новини

Назад

Учасники маріупольського інклюзивного фестивалю починають активну підготовку до гала-концерту

28 серпня 2019, 10:21
682
Суспільство, Культура

У Маріуполі в рамках міської цільової програми підтримки, адаптації та профорієнтації дітей та молоді з інвалідністю проходить перший інклюзивний фестиваль творчості «Разом - ми єдині!». Зараз учасники фестивалю активно готуються до гала-концерту. Серед них і десятирічний В'ячеслав Гайдар.

В'ячеслав - активна і творча особистість. Він зізнається, що дуже любить виступати на сцені, декламувати вірші, співати і танцювати. У минулому році Славік виконав роль Мишачого Короля в балеті «Лускунчик».

Юний актор почувається впевнено на сцені, любить імпровізувати і взаємодіяти з аудиторією. Так, на відбірковому етапі фестивалю хлопчик всіляко активізував публіку, викликав посмішку у кожного глядача. Допомагає Славіку розвивати таланти його мама - Олена, яка завжди підтримує сина за лаштунками, дає йому цінні підказки та поради.

В рамках фестивалю В'ячеслав створюватиме творчий номер спільно з Маріупольським театром ляльок. Допомагати йому в цьому буде директор театру Ірина Руденко.

Ірина відразу помітила талант у хлопчика. При першій зустрічі Славік взяв в руки мікрофон і почав демонструвати новій наставниці свої таланти. У той же день він отримав перше творче домашнє завдання і відправився додому репетирувати.

Результати творчої роботи пари будуть представлені на гала-концерті інклюзивної фестивалю творчості «Разом - ми єдині!». Він відбудеться 3 листопада у Палаці культури «Український дім».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.