Новини

Назад

У вівторок відбудеться засідання виконавчого комітету Маріупольської міської ради

25 вересня 2020, 09:00
549
Суспільство, Оголошення

У вівторок, 29 вересня, о 14.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Маріупольської міської ради. Захід пройде за адресою: вул. Митрополитська, 39, конференц-зала (адміністративна будівля міської ради).

Звертаємо увагу, що враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з метою недопущення поширенню випадків нової короновірусної інфекції, засідання виконкому відбуватиметься із обмеженим доступом запрошених й проходитиме за присутності членів виконкому, доповідачів, співробітників організаційного відділу, представників ЗМІ.

Керуючись ст. 72 регламенту Виконавчого комітету міської ради члени територіальної громади Маріуполя, які бажають виступити на засіданні, подають відповідну заяву на ім’я міського голови чи заступника міського голови – керуючого справами виконкому до департаменту контролю та організації діяльності виконавчого комітету міської ради, не пізніше ніж за добу до його проведення із зазначенням назви питання та його короткого змісту за суттю питань, передбачених виключно порядком денним засідання виконкому.

З порядком денним можна ознайомитись ТУТ.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.