Новини

Назад

У вересні маріупольці купили на тисячу проїзних квитків більше

02 жовтня 2019, 11:08
758
Транспорт

Для того, щоб користуватися послугами муніципального транспорту було зручно і вигідно, в Маріуполі реалізовується програма з реалізації проїзних квитків. Попит на них зростає. Вже у вересні на 1000 квитків придбано більше, ніж в серпні. А саме - 3400 на загальну суму понад 890 тисяч гривень.

Кількість учнівських проїзних квитків склало 660, студентських - 700, а цивільних - 2040. На жовтень металургійний комбінат «Азовсталь» для своїх співробітників уже закупив 1740 проїзних квитків.

Нагадуємо, що вартість квитка становить 330 грн, для школярів і студентів - 165 грн. Він безлімітний і дійсний протягом 30 календарних днів з дати придбання. Його дія поширюється на весь комунальний транспорт: тролейбуси, автобуси і трамваї.

Підприємство безпосередньо працює з навчальними закладами міста, щоб учні та студенти могли централізовано придбати проїзні квитки. Також проводить зустрічі на підприємствах, щоб їх співробітники могли придбати проїзний квиток прямо на робочому місці.

Купити проїзний квиток також можна у кондуктора комунального транспорту. Школярі та студенти отримують після підтвердження особи, тому вони повинні звернутися в касу МТТУ за адресою вул. Миколаївська, 92. Крім того, в Маріуполі можна придбати проїзний квиток через QR-код.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.