Новини

Назад

У Приморському районі відбулася нарада з КСНами

09 лютого 2018, 09:26
538
Суспільство

У Приморській районній адміністрації міської ради відбулася нарада з комітетами самоорганізації населення. У заході взяли участь начальник районного відділу поліції Віталій Костенко, представники управління патрульної поліції та Приморського районного сектору з питань пробації, депутат міської ради Сергій Магера та представники ОС «Зелений центр Метінвест».

Віталій Костенко доповів про оперативний стан у районі, а також відповів на раніше озвучені головами КСН питання. За інформацією комітетів самоорганізації населення, співробітниками районного відділу поліції були перевірені торгові об’єкти на предмет реалізації в них сурогатного алкоголю та порушень у роботі. Результатом спільної роботи КСН та районного відділу поліції стало вилучення 10 літрів сурогатного алкоголю та взяття на контроль деяких торгових об’єктів на МКР «Черьомушки». Роботу за даними напрямом буде продовжено.

Механізм взаємодії з КСН оговорили і представники Приморського районного сектору пробації.

В свою чергу, представники патрульної поліції проінформували присутніх про наявні гранти, спрямовані на вирішення соціальних питань, та запропонували головам КСН взяти участь у конкурсі. Комітетам самоорганізації населення доручено з’ясувати, які проблемні питання в даному напрямку найбільше хвилюють жителів та проінформувати про це патрульну поліцію для спільного вирішення проблем.

Депутат міської ради Сергія Магера розповів щодо планів ОС «Зелений центр Метінвест» на 2018 рік, в тому числі щодо проведення конкурсів «Квітуче місто» та «Чистий під’їзд».