Новини

Назад

У Приморському районі пройшло засідання робочої групи з міні-проектів

21 грудня 2017, 15:57
460
Житлово-комунальне господарство

Сьогодні в Приморській районній адміністрації міської ради під керівництвом голови районної адміністрації Геннадія Семеніхіна відбулося засідання робочої групи щодо сприяння у створенні та супроводу об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, участі у місцевих проектах та програмах.

Голова робочої групи Геннадій Семеніхін проінформував членів робочої групи про стан виконання міні-проектів в 2017 році в Приморському районі. Довів до відома присутніх інформацію про рішення міської конкурсної комісії щодо планів реалізації міні-проектів в 2018 році – заплановано виконати в 1 етапі 27 міні-проектів з житлового фонду, переоформлених з 2017 року, і 5 міні-проектів за лінією освіти.

На розгляд робочої групи було надано перелік міні-проектів, поданих в 2017 році. Їх вишикували за критеріями пріоритетності, затверджені на попередньому засіданні.

В результаті обговорення членами робочої групи було винесено рішення направити на розгляд міської конкурсної комісії з даного переліку додатково 14 міні-проектів з житлового фонду та 2 за лінією освіти.