Новини

Назад

У Приморському районі обсудили переваги створення ОСББ

15 вересня 2017, 15:32
549
Суспільство

У Приморському районі триває роз'яснювальна робота з мешканцями про переваги створення ОСББ. На поточному тижні були проведені зустрічі з мешканцями будинків №№10, 18 по вул. Новоросійська.

Голова районної адміністрації Геннадій Семеніхін з працівниками райадміністрації, представниками управління підтримки та розвитку ОСББ ДРЖКІ та  діючими головами ОСББ провели бесіди з мешканцями будинків і роз'яснили переваги даної форми управління житловим фондом. З боку жителів надійшли питання про формування тарифів, про оплату праці голови ОСББ та обслуговуючому персоналу. Діючі голови поділилися досвідом з утримання будинкового господарства, роботі з неплатниками внесків.

Жителям була запропонована всебічна допомога в організації, реєстрації та участі у міських програмах підтримки товариств співвласників багатоквартирних будинків. Геннадій Семеніхін підкреслив, що місто Маріуполь – єдине місто України, яке надає таку вагому фінансову підтримку жителям, які вирішили стати господарями свого будинку. Підсумком постійно проведеної роз'яснювальної роботи з мешканцями району є обрання 8 ініціативних груп по організації  роботи по створенню ОСББ, одна з груп була створена прямо під час зустрічі.