Новини

Назад

У маріупольські творчі гуртки відкрита онлайн реєстрація

26 червня 2020, 15:42
1184
Суспільство, Культура

Тепер, щоб відправити дитину в бажаний гурток, досить перейти за посиланням і заповнити інформаційну анкету. Далі обрати потрібну секцію. Це може бути будь-який колектив, розташований на базі міських шкіл мистецтв або палаців культури. Відповідно і будь-який напрямок: танці, музика, живопис, ліплення та інше. Поки новий сервіс працює в тестовому режимі.

Також на завершальній стадії інформаційне наповнення розділу на сайті міської ради про заклади культури. Там будь-який з батьків зможе ознайомитися з досягненнями гуртка і умовами відбору до нього. Вже доступна інформація по більш ніж 150 секцій.

«У цьому році для всіх обов'язково заповнення онлайн-форми. Для збереження персональних даних використовується технологія блокчейн. Вона відмінно себе зарекомендувала і вже працює для запису дітей в школи і дитячі сади. Тепер ця опція доступна і для установ культури», - зазначила начальник культурно-освітнього відділу департаменту культурно-громадського розвитку Марина Мірзоєва.

Після заповнення форми на електронну адресу батьків прийде інформація про старт набору в обрану ними секцію. Його проходження - обов'язкове.

Читайте також наші новини у Facebook таTelegram.