Новини

Назад

У Маріуполі втілюють дитячі мрії

06 лютого 2018, 17:07
1190
Суспільство

Під час новорічних свят у Маріуполі працювала резиденція Діда Мороза. Сотні дітей писали йому листи і просили виконати свої заповітні бажання. Самі зворушливі листи маленьких маріупольців не залишили без уваги заступники міського голови. Вони допомогли виконати дитячу мрію та передати подарунки через казкового персонажа.

Подарунки розносив аніматор в образі дружелюбного символу 2018 року - собаки. Наприклад, маленька Софія отримала будиночок для ляльок, про який вона так сильно мріяла. Восьмирічна Ліза також щиро подякувала за подарунки. Вона вірить мрії збуваються - варто тільки сильно захотіти.

Лера та її сестричка зраділи новим обновкам - красивим, а головне теплим курточкам. «Ми розуміємо, що Дідові Морозу багато дітей пишуть. Спасибі, що він виконав нашу мрію», - подякувала вона, міцно обнявши казкового персонажа.

А ось Артем, який живе на «Східному», отримав від Діда Мороза енциклопедію карт і машинку. Цією марки авто йому якраз не вистачало для його колекції автопарку. Пам'ятає, як довго стояв в черзі, щоб потрапити в резиденцію Діда Мороза, де він заспівав пісню і отримав сувенір.

«Нехай все хороше з того року приходить у 2018 рік, а все погане - ніколи не повертається. Найголовніше, щоб у нас в Україні був мир. Спасибі, що даруєте нашим дітям свято. Це назавжди залишиться в їх пам'яті», - зазначила його бабуся Людмила Миколаївна.