Новини

Назад

У Маріуполі визначили кращих вчителів року

05 грудня 2019, 17:01
735
Освіта

Підведення підсумків та церемонія нагородження пройшла в Методично-консалтинговому центрі. Кращих педагогів визначили в чотирьох номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта». За перемогу боролися 23 вчителі.

Викладач школи №46 Юлія Дозорова стала кращою в номінації «Зарубіжна література». Педагогом вона працює всього чотири роки, але за плечима є вже ряд досягнень.

«Мені було цікаво спробувати свої сили і обмінятися досвідом з іншими педагогами. Звичайно, конкурс не простий. Потрібна постійна самовіддача. Найскладнішим для мене було подолати хвилювання. Але я впоралася з цим», - зазначає вона.

Конкурс складався з п'яти етапів. У перший день вчителі писали тест і складали технологічну карту. У другій - проводили майстер-клас, на якому показували свої навички. Після цього потрібно було інтерпретувати та проаналізувати поетичний твір. На завершення кожен педагог проводив урок.

Керівник Методично-консалтингового центру Ірина Святченко зазначила, що конкурс дає можливість учителям показати свої таланти, рівень компетенції і професійні досягнення.

Всім учасникам конкурсу вручили дипломи та подарунки. Переможці міського етапу зможуть взяти участь в обласному.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.