Новини

Назад

У Маріуполі відзначили День дільничного офіцера поліції

19 червня 2021, 13:18
815
Суспільство

Вчора відзначили своє професійне свято дільничні офіцери поліції. З цієї нагоди у Маріуполі пройшов урочистий захід. Кращим дільничним вручили грамоти та подяки.

Зі святом вітали заступник міського голові Аркадій Мешков та начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин. Подякувати поліцейським за роботу також прийшли представники Донецької облдержадміністрації та територіальних громад.

«Дільничний офіцер це дуже важлива посада. Вони ближче всіх перебувають до населення, перші помічники  у вирішенні життєвих проблем маріупольців. Вони попереджають можливі злочини, а також рятують людей. Ця професія заслуговує глибокої поваги», - зазначив Аркадій Мешков.

Особливість роботи дільничного – комунікація з громадянами в режимі нон стоп. Завдяки їй поліцейські рятують життя та припиняють злочини. Серед дільничних - як чоловіки, так і жінки. Один офіцер може обслуговувати територію з населенням до 80 000 жителів. У партнерстві з місцевою владою та містянами поліцейські успішно реалізують проєкти «Безпечний будинок», з протидії домашньому насильству, боротьби з незаконною реалізацією спиртних напоїв.