Новини

Назад

У Маріуполі відзначать День Прапора та День Незалежності України

16 серпня 2018, 16:58
2580
Культура, Анонси міських заходів

23 та 24 серпня маріупольців чекають урочисті мітинги, концертна програма міських колективів, ярмарок національних кухонь і виступи знаменитих українських виконавців. Прикрасить свята квіткове панно на площі Свободи.

У День Прапора, 23 серпня, на площі Свободи о 9:00 відбудеться урочистий мітинг. До його проведення встановлять металеву конструкцію. На ній у вигляді прапора України розставлять квіти жовтого та блакитного кольорів. А о 17:00 у Міському саду для маріупольців і гостей міста виступлять творчі колективи.

«Більш масштабно у Маріуполі відзначать День Незалежності 24 серпня. Він розпочнеться з мітингу біля пам'ятника Шевченку на проспекті Металургів о 9:00. Пізніше, на площі Свободи виступатимуть зірки української естради. Для тих, хто любить більш спокійний відпочинок, у Міському саду пройде фестиваль «Україна багатонаціональна», де будуть представлені національні кухні і виступлять творчі колективи міста», - розповіла директор департаменту культурно-громадського розвитку Діана Трима.

У Міському саду святкова програма розпочнеться з 14:00. Гостей чекають показові виступи спортсменів, виступ учасників фестивалю «Перехрестя культур», хоровод і танцювальний вечір. На площі Свободи з 17:00, в рамках фестивалю «Твоя країна», виступатимуть Фома і група Мандри, Тартак, Марія Бурмака, Антитіла, GrazovSka Band.