Новини

Назад

У Маріуполі відремонтують близько 11 км доріг

25 квітня 2019, 17:09
785
Житлово-комунальне господарство

У 2019 комунальне підприємство «Маріупольавтодор» планує власними силами відремонтувати близько 9 км доріг. Капітальному ремонту підлягають близько 2 км основних магістралей міста. Про це стало відомо в ході робочого об'їзду міського голови Вадима Бойченко.

За словами директора «Маріупольавтодора» Дмитра Чучмая, на реалізацію проектів з відновлення дорожнього покриття було виділено близько 148 млн грн. Також оновився технічний парк підприємства. За останні три роки тільки з інвестиційного бюджету було направлено близько 100 млн грн на закупівлю сучасного обладнання.

У планах до 17 травня закінчити ямкові ремонти доріг у всіх районах Маріуполя. Паралельно вже йдуть поточні ремонти по вулицях Пашковського, Заозерной, Ломізова. Не залишаються без уваги вулиці приватного сектора. Так, завершуються ремонти по вулиці Кравченко і провулку Білоруському. У планах виконати роботи на одній з найдовших вулиць міста - 130-й Таганрозької дивізії.

Підрядник зробить ремонт по проспекту Перемоги - на відрізку від бульвару Меотиди до площі Перемоги. Також продовжить роботи по проспекту Миру на ділянці від вулиці Грецькій до ДОСААФ. Не залишають без уваги двори ОСББ. Близько 100 дворів в планах на повне асфальтування в цьому році.

«Своїми силами ремонтуємо дороги другої категорії. Цього року перед нами стоїть амбітний план - зробити близько 9 км доріг. Капітальний ремонт основних магістралей виконує зовнішній підрядник », - розповів Дмитро Чучмай.

Міський голова підкреслив, що стратегічно важливо до 2021 року закрити питання ямкового ремонту і звести його до нуля. Для цього «Маріупольавтодору» створюються всі умови.

Автодор такого рівня є тільки в Маріуполі і Києві. Підприємство забезпечено технікою в повному обсязі. Сучасні німецькі катки, фрези, абсолютно нові самоскиди, МАЗи. Наше завдання - вивести якість дорожнього покриття на новий рівень. Для цього ми створили всі умови і вже бачимо результат,
підсумував Вадим Бойченко.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.