Новини

Назад

У Маріуполі відновлено енергопостачання для понад 5 тисяч домогосподарств

08 липня 2020, 10:11
807
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Сильний вітер і гроза стали причиною низки відключень у Маріуполі. ДТЕК Донецькі електромережі інформує, що за ніч підприємство відновило енергопостачання 20 трансформаторних підстанцій і повернуло світло до домівок 5 тисяч клієнтів. Зараз енергетики працюють над відновленням енергопостачання ще 46 трансформаторних підстанцій, що поверне світло до 9,9 тисяч домогосподарств.

На ранок залишаються знеструмленими 46 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів у Центральному та Кальміуському районах, а також сел. Старий Крим. Це майже 10 тисяч клієнтів. Над їх підключенням працюють 9 аварійно-відновлювальних бригад. За словами генерального директору ДТЕК Донецькі електромережі Олексія Дегтярьова, компанія докладає максимум зусиль задля якнайшвидшого відновлення енергопостачання.

За інформацією Гідрометцентру, сьогодні, 8 липня, у Донецькій області можливі грози, місцями град і шквали 15-20 м/с. Це перший рівень небезпеки. Енергокомпанія просить жителів Маріуполя бути обережними та дотримуватись правил електробезпеки.

Нагадаємо, що інформацію про відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Планові та аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення. Якщо ви не знайшли свою адресу – залиште повідомлення на сайті компанії у цьому ж розділі, або телефонуйте до кол-центру (0629) 450 473, (099/096) 4 500 473, чи пишіть у приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Фейсбук.

Коротка відео-інструкція «Як знайти свою адресу в списку аварійних/планових відключень на сайті компанії» -тут.