Новини

Назад

У Маріуполі відкрився новий молодіжний центр «ArtPuzzle»

07 лютого 2018, 17:00
3049
Суспільство, Культура

На базі ПК «Молодіжний» розташувався молодіжний простір «ArtPuzzle». Він стане місцем зустрічей, експериментів та ініціатив жителів міста. Простір включає внутрішній двір та одне з приміщень Палацу культури. Проект реалізований за співфінансуванням області та міста на загальну суму в 400 тис грн.

Молодіжний центр «ArtPuzzle» обладнано меблями, нестандартними атрибутами, а внутрішній двір прикрашено безліччю лампочок, закуплено обладнання. Перевагою центру є невелика сцена у внутрішньому дворику. Завдяки своєму плануванню двору центр може стати доступним для осіб з інвалідністю.

«Ми бачимо цей центр, як місце об'єднання молоді міста. Саме від молоді ми чекаємо пропозицій по використанню даного простору та подальшого вектора розвитку центру. А ми будемо допомагати у реалізації їхніх ініціатив», - розповіла начальник відділу розвитку туризму та промоцій Маріупольської міської ради Марія Сльота.

На відкриття «ArtPuzzle» прийшли представники молодіжних організацій, вищих навчальних закладів міста та підприємств. Разом з міською владою вони обговорили можливі варіанти використання даного простору - проведення стендапів, виставок, тренінгів та семінарів, та інших заходів.