Новини

Назад

У Маріуполі відкрито конкурс на виконавця комунальних послуг

17 вересня 2021, 11:12
488
Житлово-комунальне господарство

Виконавчий комітет Маріупольської міської ради оголошує про проведення конкурсу на визначення виконавців комунальних послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території Маріупольської міської територіальної громади.

Організатор конкурсу - виконавчий комітет Маріупольської  міської ради, адреса: 87500,  Донецька  обл., м. Маріуполь, пр. Миру, 70.

Підстава для проведення конкурсу - постанова КМУ від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».

Місце, дата та час відкриття конвертів з конкурсними пропозиціями - Маріуполь, вул. Митрополитська, 5, кабінет № 201; 30 жовтня о 14:00.

Ознайомитися з умовами, подати заяви на участь у конкурсі до 17:00 29 жовтня можна за адресою: вул. Митрополитська, 5, каб. № 104. Контактна особа - секретар конкурсної комісії - начальник відділу операційних  удосконалень департаменту з  питань управління підприємствами  з благоустрою міської ради, Владислав Танача, тел. 40-47-19.

Предмет конкурсу - надання комунальних послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів (окрім небезпечних у складі побутових) об’ємом від 900 000 м3 до 1 000 000  м3 та рідких  побутових відходів (окрім небезпечних у складі побутових) об’ємом від 12 000 м3 до 13 000 м3 за рік на території Маріупольської міської територіальної громади.

Послуги мають надаватися відповідно до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затверджених постановою КМУ від 10.08.2008 № 1070 (зі змінами) та інших вимог діючого законодавства, ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

1 - Заявка на участь у конкурсі

Дані про юридичну  особу:

  • назва, юридична адреса, телефон, факс, email;
  • банківські реквізити;
  • керівник підприємства (П.І.Б.);
  • виписка з Єдиного державного  реєстру;
  • копія статуту завірену належним  чином;
  • баланс (форма № 1) та звіт про  фінансові результати діяльності (форма № 2) учасника конкурсу  за останній звітний період; 

2 -  Довіреність  (якщо документи подає уповноважена особа);

3 - Довідки відповідних органів державної податкової служби Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за  податковими зобов'язаннями та платежами до ПФУ;

4 - Документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних  засобів, які перебувають на балансі суб'єкта господарювання, наявність власної ремонтної бази, контейнерного парку тощо);

5 - Документи, що містять  відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення твердих, рідких побутових відходів за останній рік;

6 - Технічні паспорти  на спеціально обладнані транспортні  засоби та довідки про проходження  ними технічного огляду;

7 - Довідки - характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані  транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

8 - Довідки про забезпечення  створення умов для щоденного  миття спеціально обладнаних  транспортних засобів, їх паркування  та технічного обслуговування;

9 - Довідки про проходження водіями медичного огляду;

10 - Документи, що містять  відомості про досвід роботи  з надання послуг з вивезення  побутових відходів;

11 - Документи, що містить  інформацію про кількість відходів, залучених учасником до повторного  використання; кількість відходів, які використовуються як вторинна сировина; кількість відходів, які відправляються на захоронення, тощо.

12 - Інші документи, які  подаються за бажанням учасника  конкурсу та містять  відомості  про його здатність надавати  послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості та підтверджують критерії відповідності.

13 - Конкурсна пропозиція (додаток 2 до конкурсної документації).

14 - Конкурсна пропозиція та вищезазначені документи подаються в заклеєному, скріпленому печаткою (у разі її наявності відповідно до вимог чинного законодавства) і підписом конверті.

Організатор конкурсу протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви на участь у конкурсі  надає йому конкурсну документацію особисто або надсилає поштою.

Конкурсна  пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку, у результаті реєстрації пропозиції присвоюється реєстраційний номер.

Кваліфікаційні вимоги

Критерії відповідності

1

2

1. Наявність в учасника достатньої  кількості    спеціально   обладнаних

транспортних засобів  для  збирання

та перевезення  побутових  відходів (твердих, рідких), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах,

Перевага надається учасникові, який має спеціально обладнані транспортні засоби різних

типів для збирання та перевезення усіх видів побутових відходів – твердих, рідких.

Для підтвердження факту наявності достатньої

1

2

в установах та організаціях, розміщених у межах Маріупольської міської територіальної громади.

кількості спеціально обладнаних транспортних засобів учасник подає відповідні розрахунки з урахуванням інформації про обсяги надання послуг з вивезення побутових відходів, наведеної у конкурсній документації. Під час проведення розрахунків спеціально обладнані транспортні засоби, рівень зношеності яких перевищує 75 відсотків, не враховуються, перевага надається учасникові, який має спеціально обладнані транспортні засоби, строк експлуатації та рівень зношеності яких менший.

Наявність сміттєвозів з задньою загрузкою – 1 бал;

наявність сміттєвозів з задньою загрузкою, які можуть вивезти не менше 6 м3 за один раз – 2 бали;

наявність транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів – 1 бал;

наявність транспортних засобів для вивезення рідких побутових відходів, які можуть вивезти обсяг не менше 8 м3 за раз – 2 бали.

2. Можливість здійснювати щоденний  контроль за технічним станом  транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.

Наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту.

Наявність орендованого контрольно-технічного пункту – 1 бал;

наявність власного контрольно-технічного  пункту – 2 бали;

наявність місця для ремонту та технічного обслуговування транспортних засобів – 3 бали.

3. Підтримання належного санітарного  стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення  побутових відходів.

Наявність власного або орендованого обладнання для миття контейнерів та спеціально обладнаних транспортних засобів.

Наявність орендованого обладнання для миття контейнерів та спеціально обладнаних транспортних засобів – 1 бал;

наявність власного обладнання для миття контейнерів та спеціально обладнаних транспортних засобів – 2 бали;

наявність власного або орендованого спеціального обладнання для миття контейнерів на місці їх  дислокації – 2 бали.

4. Можливість проводити в установленому  законодавством порядку щоденний  медичний огляд водіїв у належним  чином обладнаному медичному  пункті.

Наявність власного медичного пункту або отримання таких послуг на договірній основі.

Послуги медичного пункту на договірній основі – 1 бал;

наявність власного медичного пункту – 2 бали.

5. Можливість забезпечити зберігання  та охорону спеціально обладнаних  транспортних засобів для перевезення  побутових відходів на підставі  та у 

Зберігання спеціально обладнаних транспортних засобів забезпечують штатні працівники або інше підприємство за договором на власній або орендованій території

1

2

порядку, встановленому законодавством.

виконавця послуг.

Забезпечення зберігання транспортних засобів на договірній основі на орендованій території – 1 бал;

забезпечення зберігання транспортних засобів на договірній основі на власній території – 2 бали;

забезпечення зберігання транспортних засобів штатними працівниками на власній території – 3 бали.

6. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів.

Перевага надається учасникові, що використовує супутникову систему навігації.

Наявність супутникової системи навігації – 1 бал;

наявність супутникової системи навігації з диспетчеризацією – 2 бали;

наявність супутникової системи навігації з диспетчеризацією та спеціалізованим програмним забезпеченням щодо відстеження руху ТЗ і переглядом історії – 3 бали.

7. Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.

Вартість надання послуг з вивезення твердих, рідких, великогабаритних, ремонтних побутових відходів у складі побутових відходів порівнюється окремо, перевага надається учасникові, що пропонує найменшу вартість надання послуг.

Найвища ціна – 1 бал; найнижча ціна – 3 бали.

8. Досвід роботи з надання  послуг з вивезення  побутових  відходів

відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.

Перевага надається учасникові, що має досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових

відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил понад три роки.

Досвід роботи до 1 року – 1 бал;

досвід роботи до 3 років – 2 бали;

досвід роботи 3 і більше років – 3 бали.

9. Наявність у працівників відповідної  кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців).

Перевага надається учасникові, який не має порушень правил безпеки дорожнього руху водіями спеціально обладнаних транспортних засобів під час надання послуг з вивезення побутових відходів.

Наявність від 3 порушень – 0 балів;

наявність до 3 порушень – 1 бал;

відсутність порушень – 2 бали.

10. Способи поводження з побутовими  відходами, яким надається перевага, у порядку спадання: 

- повторне використання;

- використання як вторинної  сировини;

- отримання електричної чи теплової енергії;

- захоронення побутових відходів.

Перевага надається учасникові, що здійснює поводження з побутовими відходами способом, який зазначено у графі «Кваліфікаційні вимоги» цього пункту у порядку зростання, із більшою кількістю побутових відходів.

- повторне використання, використання  як вторинної сировини - 2 бали;

- отримання електричної чи теплової  енергії – 2 бали;

- захоронення побутових відходів  – 1 бал.

Назва об'єкта утворення побутових відходів

Одиниці виміру

Чисельність

1

2

3

4

1.

Житлові будинки                                                

  

1.1.

Багатоквартирні житлові будинки:                               

  
 

загальна кількість будинків                           

од.

2718

 

загальна кількість мешканців багатоквартирних житлових будинків

люд.

291060

 

Характеристика залежно від наявності видів благоустрою:

  
 

впорядковане житло

од.

2278

 

кількість мешканців, які проживають у впорядкованому житлі

люд.

289230

 

невпорядковане житло

од.

440

 

кількість мешканців, які проживають у невпорядкованому житлі

люд.

1830

 

будинки з п'ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами

од.

724

 

кількість мешканців будинків з п'ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами

люд.

148310

 

будинки, де створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

од.

1114

 

кількість мешканців будинків, де створені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

люд.

171510

 

житлово-будівельні кооперативи

од.

117

 

кількість мешканців  житлово-будівельних кооперативів

люд.

26878

 

молодіжні комплекси

од.

-

 

кількість мешканців молодіжних комплексів

люд.

-

 

будинки, що належать до відомчого житлового фонду

од.

51

 

кількість мешканців будинків, що належать до відомчого житлового фонду

люд.

6531

 

гуртожитки

од.

29

 

кількість мешканців гуртожитків

люд.

5390

 

будинки, що є об'єктами будівництва відповідно до Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю»   

од.

-

1.2.

Одноквартирні житлові будинки:  

  
 

загальна кількість будинків                           

од.

51182

 

кількість мешканців таких будинків                    

люд.

150429

1

2

3

4

 

кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та (або) водовідведення, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах

од.

40369

 

кількість мешканців, які проживають у будинках, у яких відсутнє централізоване водопостачання та (або) водовідведення, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах                        

люд.

86916

2.

Підприємства, установи та організації:

  
 

Загальна кількість підприємств, установ та організацій:

од.

2951

 

бюджетні

од.

303

 

інші споживачі

од.

2648

3.

Контейнери:

  
 

загальна кількість

од.

5517

 

металеві 0,75 м3

од.

82

 

металеві  та пластикові 1,1 м3

од.

4617

 

євроконтейнери для роздільного збору ТПВ

од.

818

 

характеристика під'їзних шляхів                       

облаштовані

4.

Середня відстань до об'єктів поводження з відходами

км

-

5.

Видалені відходи розміщуються на полігоні ТПВ, який знаходиться за адресою:                   м. Маріуполь, пр. Єдності, 1

6.

Місцезнаходження житлових будинків, підприємств, організацій та установ, контейнерів

Територія Маріупольської міської територіальної громади