Новини

Назад

У Маріуполі відкриють регіональне представництво Консультативної місії ЄС

21 вересня 2020, 18:06
1485
Суспільство

25 вересня в Маріуполі урочисто відкриють регіональне представництво Консультативної місії ЄС (European Union Advisory Mission). З цієї нагоди у Театральному сквері розташується розважальне містечко міжнародної організації та українських партнерів Місії. Захід триватиме з 15:00 до 19:00.

Кожен охочий матиме змогу особисто поспілкуватися з європейськими правоохоронцями, подивитися виступ ансамблю барабанщиць та оркестру ГУНП в Донецькій області. Крім того, у сквері триватиме пізнавальна лекція Патрульної поліції для дітей про безпечну поведінку на дорозі. Правоохорнці та прикордонники Донеччини презентують роботу кінологічної служби та продемонструють показові виступи службових собак. Студенти Донецького юридичного інституту МВС підготували виступ прапороносців, флешмоб та танцювальні номери.​

​«Наші представництва з 2014 року вже працюють у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Тепер до цих міст приєднається Маріуполь. Ми розробили програму спільно з міською радою, Національною поліцією, Патрульною поліцією, прикордонною службою України та Донецьким юридичним інститутом», - розповів голова представництва Консультативної місії ЄС в Маріуполі Мартін Кулішек.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.