Новини

Назад

У Маріуполі триває театральний фестиваль

04 квітня 2019, 08:34
978
Культура, Анонси міських заходів

З 26 березня по 12 квітня у місті проходить фестиваль аматорських театральних колективів. Вже відбулася балетна постановка «Лускунчик» за участю дітей з інвалідністю та спектакль «Дюймовочка» у Маріупольському театрі ляльок. На глядачів чекає ще багато цікавих вистав.

Так, 6 квітня о 17:00 можна побачити музичний спектакль "Бременські музиканти", а о 18:00 у Палаці культури «Молодіжний» народний театр «Театроманія» покаже виставу «Янголи не плачуть». Вона є благодійною. Привід – збір коштів для лікування п'ятимісячної Даші Романової, якій потрібна операція із трансплантації печінки в італійській лікарні.

«За кожною людиною слідкують. Точніше допомагають і оберігають. Іноді втручаються на користь та з благими намірами. І все це вони. Працівники небесного офісу. З дня на день вони перебирають стоси паперів, ведуть статистику людських життів та намагаються зробити людство краще. Але в їх буденне та чарівне життя втручається несподівані гості. Один незвичайний день з існування незвичайних створінь – янголів» - інтригує анонс заходу.

Окрім цього, до 12 квітня пройдуть вистави "Експонати руками не чіпати", "Амафор" і "Легенда лисої гори".

Зазначимо, на всі заходи фестивалю вхід вільний. Більш докладну інформацію дивіться в афіші.