Новини

Назад

У Маріуполі триває підготовка до інклюзивного фестивалю творчості

09 серпня 2019, 16:19
1158
Суспільство, Культура

На початку листопада в Палаці культури «Український дім» планують провести гала-концерт фестивалю інклюзивної творчості «Разом - ми єдині!». На глядачів чекають хореографічні та театралізовані постановки, вокальні номери на різних мовах, в тому числі жестовою.

Проект реалізується в рамках міської цільової програми підтримки, адаптації та профорієнтації дітей та молоді з інвалідністю «Разом - ми єдині». В рамках фестивалю виконавці з інвалідністю та творчі колективи міста об'єднаються, щоб створити яскраві і незабутні вокальні, хореографічні, театральні номери, а також продемонструють свої таланти в прикладному мистецтві.

З 27 травня по 5 червня пройшов перший відбірковий етап фестивалю на базі міських палаців культури і міських громадських організацій. Учасники фестивалю демонстрували свої таланти, а члени журі визначали номери для гала-концерту: 30 учасників представлять свої найкращі номери увазі глядачів. Спільні репетиції розпочнуться у вересні.

Також були відібрані кращі твори мистецтва. Понад 50 народних умільців продемонстрували свої роботи. Виставка їхніх робіт в рамках фестивалю пройде в кінці жовтня в Міському Центрі сучасного мистецтва і культури ім. А.І. Куїнджі.

За новинами фестивалю можна стежити на офіційній сторінці в Facebook «Інклюзівній фестиваль творчості« Разом - ми Єдині! »».

Крім того, відкрито набір волонтерів інклюзивного фестиваля творчості ТУТ.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.