Новини

Назад

У Маріуполі стартувало незалежне тестування з математики

25 червня 2020, 14:35
1224
Освіта

В Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного тестування - 2020. Сьогодні випускники проходять оцінювання з математики. У Маріуполі організовано 16 пунктів проходження тестування. Його пройдуть понад 2,3 тисячі школярів. На кожному з них дотримані всі умови для реалізації карантинних заходів. Всього з 25 червня по 17 липня в Маріуполі пройдуть 9 сесій.

У цьому році 11 клас закінчили 2374 школяра. На ЗНО з математики зареєструвалися 2343 учня. На кожному пункті проводиться температурний скринінг. Ті, хто за станом здоров'я, будуть не допущені до здачі, зможуть зареєструватися на додаткову сесію. Школи оснащені деззасобами, санітайзерами, а учні знаходяться в класах з дотриманням безпечної дистанції.

Тестування з української мови та літератури в Маріуполі пройдуть 4028 людини. На другому місці за кількістю зареєстрованих - Історія України - 2572. Далі за популярністю математика, англійська мова та географія. Є й ті, хто здасть тести з іспанської та німецької мов.

Наступна дата найближчого тестування основної сесії - 30 червня. Вона пройде з української мови та літератури. Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання. Результати за шкалою 100-200 балів передаються Українським центром до відповідного реєстру.

Ті, хто не зміг взяти участь в основній сесії, зможуть подати заяву на участь у додатковій. Вона відбудеться з 24 липня по 10 серпня.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.