Новини

Назад

У Маріуполі склали присягу 40 випускників Академії поліції

18 грудня 2017, 13:06
1954
Суспільство

Сьогодні в Маріуполі склали присягу на вірність українському народові 40 випускників центру первинно професійної підготовки «Академії поліції» Донецького юридичного інституту МВС України. Скоро вони приступлять до несення служби - охорони правопорядку.

Всі слухачі академії успішно пройшли навчання і направляються нести службу в Управління патрульної поліції в Донецькій області. З чим їх прийшли привітати заступник міського голови-керуючий справами виконкому Ярослав Хотнянський, начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Микола Семенишин, начальник Управління патрульної поліції в Донецькій області Михайло Вершинін та начальник Центрального відділу поліції ГУ Микола Побойний.

Після присяги до випускників звернувся Ярослав Хотнянський: «Присягнувши один раз, ви повинні все своє життя і кар'єру бути вірними їй. Бережіть український народ і захищайте наших жителів».

Важливість цього дня відзначив Микола Семенишин: «Лави поповняться елітою Національної поліції – нашими маріупольцями та земляками, які зробили свій вибір, пройшли чесний прозорий конкурс, довели свою спроможність служити та захищати територіальну громаду».

До його слів приєднався Михайло Вершинін, зазначивши, що їх чекають в ряди колективу, який менш, ніж за два роки показав, що в країні відбуваються зміни і поліції можна довіряти: «Ви повинні пам'ятати про те, що ви вливаєтеся в місто, ви його кров і щит, саме тому ми зобов'язані служити і захищати».

Під час урочистого заходу випускникам вручили документи про завершення навчання, кращих з них відзначили подяками, а також вшанували хвилиною пам'яті тих, хто загинув, несучи службу.