Новини

Назад

У Маріуполі розпочав роботу новий маршрут 16А

01 листопада 2019, 14:24
4982
Суспільство, Транспорт, Співпраця з міжнародними організаціями

Уже сьогодні в місті почав курсувати новий автобусний маршрут - № 16А «ЖМР« Західний»- пр. Захисників України». Він істотно підвищить якість транспортного обслуговування Лівобережного району. Одним з перших пасажирів нового маршруту став мер Маріуполя Вадим Бойченко.

У нашому фокусі уваги - люди. Даний маршрут з'єднає дві крайні точки нашого міста і дозволить створити для жителів комфортні умови. Рішення проблеми внутрішньої логістики для нас першорядні. Фахівці розробили унікальну систему управління транспортом. Ми не просто вирішуємо актуальні проблеми, ми формуємо нову транспортну модель міста,
зазначив міський голова.

Новий маршрут посилить роботу маршрутів № 15 та 15А. Дозволить розвантажити основні магістралі в години пік. Також підвищить зручність користування комунальним транспортом на основних магістралях Лівобережного і Центрального районів.

На маршруті працюватиме 8 автобусів марки «МАЗ-203». Його протяжність - 21,2 км. Час руху від початкової до кінцевої зупинки становить 63 хвилини. Час роботи - з 5:00 до 23:00, інтервал між автобусами в годину пік - 15 хвилин.

Варто зазначити, що водієм одного з автобусів нового маршруту стала жінка. Єдина представниця прекрасної статі серед водійського складу автобусного парку міста.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.