Новини

Назад

У Маріуполі розкажуть як створити чат-бота в Viber за годину

01 квітня 2020, 16:37
567
Суспільство, Освіта

Центр розвитку стартапів 1991 Mariupol провів серію онлайн-лекцій з просування IT-продуктів на ринку. Її слухачами стали близько 500 осіб. Учасники в ході трансляції викладали в соціальні мережі фотозвіт про домашнє навчання. В умовах карантинних заходів, робота Центру організована виключно в онлайн-режимі.

Вже пройшли три лекції за темами: «Як не стати банкрутом під час карантину», «HR для бізнесу: цілі та етапи еволюції» і «Як визначити цільову аудиторію». Зараз вони доступні у вільному перегляді на Youtube-каналі 1991 Mariupol.

Спеціаліст Центру Марія Кутнякова зазначила, що важливо було обрати оптимально зручну для всіх інтернет-платформу: «Дуже раді, що семінари викликали такий ажіотаж. Тепер кожен, перебуваючи вдома, може пройти освітній курс і відкрити для себе багато нового. Такий формат для багатьох став відкриттям, адже в сучасному світі, щоб займатися професійним зростанням, навіть не потрібно виходити з дому».

Найближчим часом планують організувати онлайн-семінар. На ньому розкажуть як створити чат-бота в Viber всього за годину.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.