Новини

Назад

У Маріуполі реалізується унікальна для України спортивна програма

23 березня 2021, 15:34
882
Спорт

У Маріуполі реалізується унікальна для України програма, в рамках якої кожен житель міста може займатися спортом безкоштовно. На сьогоднішній день працює більше 70 безкоштовних спортивних клубів від компанії М-Спорт. У клубах вже зареєстровано понад 6 тисяч маріупольців. Регулярно їх відвідують - близько 5 тисяч осіб.

Основна мета - доступні тренування для всієї родини, здоров'я і активність городян. Серед поширених напрямків - футбол, волейбол, біг, бокс, змішані єдиноборства, фітнес. У цьому році відкрито нові - Табата, стретчинг, TRX, йога, фітнес і великий теніс. Є окремі секції для дітей. У лютому поточного року клуб альпіністів від М-Спорт підкорив Говерлу. За результатами зборів понад 30 осіб здійснили сходження різної категорії складності і виконали норматив «альпініст України». Крім цього, працює закритий жіночий клуб. Учасниці проходять програму схуднення, розроблену професійним тренером.

«Клуб «Be happy» працює з листопада, два рази на тиждень. Учасниці виконують різні вправи з інвентарем. За цей час вже є видимі результати. Одна з дівчат вже схудла на 16 кілограм. У всіх значно підвищилася фізична витривалість, додалося енергії. Тренування я складаю самостійно, з урахуванням наявного результату. Вони охоплюють всі групи м'язів», - розповіла тренер клубу Катерина Кошеєва.

Також зараз проводиться набір на заняття в групі загальної фізичної підготовки. Вони проходять по вівторках, початок о 10:30. 

Весь перелік тренувань можна знайти на сайті М-Спорт. Також там надані контакти тренерів для запису на спортивні тренування. Локації розташовані в кожному районі міста і навіть віддалених селищах. Онлайн карта безкоштовних тренувань в Маріуполі - https://msport.city/mariupol-sports-map