Новини

Назад

У Маріуполі пройшов Кубок України з вітрильного спорту

19 серпня 2019, 12:43
1208
Спорт

У Маріуполі пройшов Кубок України з вітрильного спорту в олімпійських класах яхт. Змагання проходили на базі Маріупольського водноспортивного комплексу. За перемогу боролися більше 30 спортсменів.

Взяти участь в Кубку до Маріуполя приїхали спортсмени з Києва, Дніпра, Запоріжжя та Одеси. Протягом чотирьох днів вони змагалися в трьох класах яхт: «470», «Laser Standard», «Laser Radial».

За підсумками змагань, переможцями стали:

Серед яхт «470»: перше місце - Борис Швець і Ангеліна Кошова (Київ), друге - Тетяна Лепша, Денис Осляк (Дніпро), третє - Єгор Самарін і Софія Лижечко (Дніпро);

Серед яхт «Laser Standard»: перше - Іван Жукалін (Маріуполь), друге - Валерій Кудряшов (Маріуполь), третє - Станіслав Мулько (Маріуполь);

Серед яхт «Laser Radial»: перше - Дмитро Белов (Маріуполь), друге - Софія Науменко (Дніпро), третє - Вадим Окладніков (Маріуполь).

Зазначимо, що Кубок України в олімпійських класах яхт - це всеукраїнські змагання. Вони стали першими масштабними змаганнями з вітрильного спорту за останні шість років, які проходили в нашому місті.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.