Новини

Назад

У Маріуполі пройшов чемпіонат Донецької області зі стронгмену

03 червня 2019, 16:07
757
Суспільство, Спорт

Цього року змагання відбулися в оновленому парку «Веселка». У чемпіонаті взяли участь найсильніші атлети з Маріуполя і України. Дав старт змаганням глава Лівобережної районної адміністрації Віктор Очеретин. 

Він привітав присутніх дітей зі святом та наголосив на важливості розвитку спорту в місті. «Все, що ми робимо в місті, це вже не тільки для нас, це для наших дітей і онуків. І дуже хочеться показати їм ось таких сильних і спортивних хлопців, з яких потрібно брати приклад», - підкреслив Віктор Очеретин.

Організатором і головним рефері турніру виступив маріупольський стронгмен, Заслужений майстер спорту Олександр Лашин. 

В ході змагань спортсмени продемонстрували свою титанічну силу і витривалість. Богатирі однією рукою піднімали гирю вагою 65 кг, а після колоду - вагою 110 кг. Результат визначався кількістю підходів за 90 секунд. 

Також силачі носили залізні штанги і мішки з піском вагою понад 100 кілограм. З подальшим підкиданням вантажу на висоту двоповерхового будинку.

Переможцем змагань став маріуполець Кирило Чувак. Друге місце зайняв гість із Запоріжжя - Сергій Покатько. Третє місце - маріуполець Антон Ковальов.

Городяни активно підтримували учасників. Всі юні глядачі отримали призи та солодкі частування від організаторів і партнерів чемпіонату.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.