Новини

Назад

У Маріуполі пройдуть перегони на виживання «Гора»

19 липня 2019, 15:46
1198
Суспільство, Громадський бюджет

21 липня, о 15:00, на базі центру спорту та відпочинку «Аляска», пройде екстремальний забіг «Гора». Формат змагань - гонки на виживання з перешкодами. Взяти участь можуть всі бажаючі від 16 років. На реалізацію даного проекту, в рамках програми «Громадський бюджет», було виділено 70 тисяч гривень.

Дистанція, довжиною 500 метрів, прокладено вгору. Організатори обіцяють 500 метрів спортивного драйву, швидкості та адреналіну.  Одна з найбільших перешкод - басейн з багнюкою. Також буде потрібно перебігти дистанцію по автомобільним покришкам та у бамперболах, піднятись у гору по канату.

Реєстрація учасників розпочнеться у день забігу о 15:00. До реєстрації допускаються люди, які усвідомлюють ступінь ризику і складність змагань, а також не мають протипоказань за станом здоров'я. При собі потрібно мати документ, що засвідчує вік учасника. Пройти «Гору» зможуть і жінки, і чоловіки.

О 16:30 початок змагань. Учасники будуть стартувати по черзі з часовим інтервалом в одну хвилину. У фінал вийдуть 8 чоловіків і 8 жінок, які подолали дистанцію за кращий час. Серед них пройде фінальне змагання. За його результатами визначать переможця.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.