Новини

Назад

У Маріуполі проходить обласний семінар-тренінг для вчителів

18 вересня 2019, 15:20
613
Освіта

18 та 19 вересня у школі №66 проходить обласний семінар-тренінг для вчителів предметів природничого циклу. У заході беруть участь керівники методичних об’єднань та вчителя Донецької області.

«Мета– підвищити  кваліфікацію вчителів не тільки шляхом навчання, але й через обмін досвідом. Це чудова можливість поспілкуватися та шляхом обговорення почути різні думки, порівняти підходи до однієї справи», - зазначила директор методично-консалтингового Центру Ірина Святченко.

Семінар буде складатись з двох частин. Сьогодні розглянули тему «Сучасні підходи до проблемно-інтегрованого навчання природничих дисциплін в школі». Під час наступної зустрічі обговорять реалізацію інтегрованого підходу в природничій освіті за допомогою засобів цифрового та мультимедійного середовища. Гостями заходу стали представники Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Віктор Шабанов та Галина Гундарева.

Схожий захід планується у жовтні. На семінарі-практикумі розкриють тему використання сучасних інформаційних засобів навчання задля підвищення ефективності навчального процесу з фізики. ​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.