Новини

Назад

У Маріуполі продовжують працювати над ліквідацією незаконної торгівлі

09 листопада 2018, 15:00
766
Суспільство

В Маріуполі продовжується робота з усунення та превенції порушень діючого законодавства України щодо реалізації побутових товарів та харчових продуктів. Минулого тижня у Центральному районі Маріуполя було складено 6 адміністративних протоколів.

З метою протидії незаконній торгівлі, Центральною районною адміністрацією із залученням інспекції міської ради з благоустрою та співробітників Національної поліції України впродовж тижня організовано та проведено щоденні комплексні заходи з усунення та превенції порушень діючого законодавства України щодо реалізації побутових товарів та харчових продуктів. Перевірено місця на перехресті проспекта Будівельників та вулиці Бахчиванджі, вулиці Казанцева (в районі пам’ятника В.С. Висоцькому), проспекту Миру, 127 (кінцева зупинка громадського транспорту) та перехрестя проспектів Будівельників та Миру.

За результатами відпрацювання складено 6 протоколів за ст. 160 КУпАП. Так, зокрема в районі ТЦ «Обжора» (просп. Будівельників, 125) було складено 2 адміністративні протоколи за ст. 152 та 160 КУпАП з вилученням товарів на суму 2150 грн.

Для отримання необхідної інформації щодо легалізації своєї діяльності, можливості забезпечення дотримання вимог діючого законодавства, що регулює порядок та правила здійснення торговельної діяльності, просимо звертатися до відповідних структурних підрозділів міської ради. Зокрема, з питань можливої організації діяльності на території Центрального району можна звертатися до Центральної районної адміністрації Маріупольської міської ради за адресою: просп. Миру, 29Б, тел.(0629) 33-24-60.