Новини

Назад

У Маріуполі продовжують демонтувати незаконно встановлені кіоски

25 вересня 2018, 16:48
1042
Суспільство, Економіка

Демонтаж проводиться поетапно. На першому етапі демонтовано 5 незаконних об'єктів на майданчику біля торгового центру «Обжора». Малі архітектурні форми (МАФи) прибрані згідно з рішенням комісії з питань використання об'єктів благоустрою.

МАФи, які розташовані навколо ТЦ «Обжора», перебували там без документів, що підтверджують законність їх установки. За словами їхніх власників, була домовленість з адміністрацією торгового центру.

Раніше ця територія була в оренді торгового центру. Але плата не проводилася вже декілька років, термін дії договору оренди закінчився. Земля на даний момент належить місту. Тому згідно з рішенням комісії з питань використання об'єктів благоустрою торгівельні, об'єкти з даної території всі повинні бути прибрані.

Про це власники кіосків були завчасно проінформовані. Частина з них раніше вивезли свої об'єкти. 5 демонтовано силами КП «Тепломережа» у ході виконання плану першого етапу. До настання другого етапу у власників останніх двох МАФів є можливість перевезти їх самостійно. У іншому випадку це буде зроблено силами комунального підприємства.