Новини

Назад

У Маріуполі продовжують боротьбу з неплатниками за послуги водопостачання

15 серпня 2019, 14:26
691
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Так, сьогодні співробітники «Водоканалу» провели роботи з відключення водопостачання за несплату послуг за адресою вул. Огородня, 15 у Приморському районі.  Власники приватного будинку заборгували підприємству 25 тисяч гривень.

За словами начальника відділу реалізації послуг і збору доходів «Міськводоканалу» Ірини Песоцької, власники не оплачують послуги з водопостачання з 2018 року. Підприємство неодноразово надсилали листи з попередженням. Крім того, мешканці на вул. Огородній, 15 не мають технічної документації для підключення.

«Ми неодноразово приходили за даною адресою. Останній раз платіж поступив 2018 року у розмірі тисяча гривень. Хазяїни будинку на зв’язок не виходили. Відключення – це крайня міра. Ми завжди йдемо на зустріч нашим клієнтам», - Зауважила Ірина Песоцька.

Слід зауважити, жителям з великою заборгованістю пропонують укласти договір на реструктуризацію. Він дозволяє виплачувати борг частинами протягом року. Якщо ж платити відмовляються, «Водоканал» має право відключити будинок від водопостачання.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.