Новини

Назад

У Маріуполі приступили до облаштування тротуарів лікарняного містечка

02 квітня 2020, 13:00
532
Житлово-комунальне господарство

Співробітники ККП «Маріупольавтодор» приступили до облаштування пішохідних доріжок лікарняного містечка міської лікарні №3. У планах заасфальтувати всі дороги як для транспортних засобів, так і для пішоходів.

«Поки робимо тротуари, щоб забезпечити працівників «Зеленбуду» можливість працювати. На облаштування клумб лікарняного містечка вже завезли землю. Зараз наші співробітники облаштовують пішохідні зони. По завершенню робіт плануємо приступити до проїздів для автомобілів», - зазначив заступник директора з виробництва підприємства Альберт Соколов.

Також сьогодні «Маріупольавтодор» продовжує планові роботи з ремонту трамвайних колій по проспекту Металургів в Кальміуському районі. Там відновлюють і частково замінюють ФЕМ. З початку року підприємство вже зробило укладку близько 60 квадратних метрів плитки.

Варто відзначити, співробітники підприємства за допомогою спеціальної техніки регулярно проводять чистку зливових каналізацій. Роботи з ямкового ремонту дорожнього полотна проходять у всіх районах міста.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.