Новини

Назад

У Маріуполі презентують проєкти зі створення можливотсей для вишів

02 вересня 2020, 17:32
610
Суспільство, Анонси міських заходів

Проєкти реалізуються у рамках міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу за програмою «Підтримка ЄС переміщених вищих навчальних закладів на Сході України».

Орієнтовані на зміцнення потенціалу та розширення можливостей закладів вищої освіти, які були переміщені з тимчасово окупованої території в Маріуполь та передбачають розбудову сучасного університетського кампусу, забезпечення аудиторій необхідним обладнанням і розвиток соціальної інфраструктури для навчання та дозвілля студентів, а також питання питання якості освіти, стратегічного розвитку навчальних закладів та їх інтеграції в громаду Маріуполя.

Під час презентації буде висвітлено мету проєктів, завдання та шляхи їх виконання, очікувані результати, основні напрями реалізації проєктів.

Учасники заходу:

  • студенти і викладачі переміщених навчальних закладів (Донецького державного університету управління та Донецького юридичного інституту МВС України),
  • партнери проєктів (Університет Генуї (Італія, онлайн), Маріупольська міська рада, представники ГО «Фонд розвитку Маріуполя», ОС «Зелений центр МЕТІНВЕСТ»,
  • активні мешканці міста,
  • громадські організаціЇ.

Захід відбудеться 3 вересня о 10.30 в оновленій бібліотеці імені Короленка (пр. Миру, 93Б).

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.