Новини

Назад

У Маріуполі переселенка улюблене хобі перетворила на бізнес

22 січня 2019, 08:36
699
Суспільство

Вже другий тиждень поспіль фахівці Маріупольського міського центру зайнятості зустрічаються з підприємцями, які відкрили власну справу за сприянням служби зайнятості. Цього разу вони завітали до підприємниці Наталії Черніго.

Вона надає косметологічні послуги в одному з маріупольських салонів краси. З рідного Донецька жінка переїхала до Маріуполя на початку бойових дій. Наталія має досвід роботи медсестрою у фізіотерапевтичній клініці, головним реабілітологом у реабілітаційному центрі, закінчила безліч курсів з надання косметологічних послуг.

Втратив роботу, Наталія Черніго звернулася за сприянням у працевлаштуванні до фахівців Маріупольського міського центру зайнятості. Тут жінка дізналася про можливість відкриття власної справи та вирішила спробувати себе у ролі косметолога. Майстриня краси постійно самовдосконалюється та навчається на різноманітних тренінгах і семінарах, щоб надавати своїм клієнтам найкращі послуги.

Під час зустрічі, фахівці центру зайнятості розповіли про можливості, які надає служба зайнятості для вже діючих підприємців. Наталію Черніго зацікавила можливість скористатися компенсацією єдиного соціального внеску при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб та можливість стажування.