Новини

Назад

У Маріуполі організували регіональний технопарк з впровадження інноваційних ідей

13 лютого 2020, 14:51
475
Суспільство, Освіта

У Маріупольському міському технологічному ліцеї пройшов регіональний технопарк «Нова українська школа в умовах сучасної освітньої парадигми». На один день освітній заклад перетворився у простір розвитку та впровадження інноваційних ідей.

За словами директора методично-консалтингового Центру Ірини Святченко, технопарк проводився для впровадження наукових ідей та інновацій в практику освіти міста. 

«Основна мета - підвищення рівня кваліфікації та професіоналізму педагогічних і управлінських кадрів Маріуполя. Залучення педагогів міста та регіону до інноваційної діяльності та модернізації освіти, щоб зробити навчання еффективнішим та цікавішим для учнів», - відзначила вона.

Учасниками технопарку стали вчителі та представники адміністрацій шкіл Донецької області, представники департаменту освіти Маріупольської міської ради, методично-консалтингового Центру та вищів міста.

У рамках програми технопарку вчителі взяли участь у роботі трьох освітніх студій із фізико-математичних, загальних і гуманітарних дисциплін. У студії з гуманітарних дисциплін учасники дізналися як створювати QR-коди, розробляти квести та формувати навчальний контент за допомогою Google Форм. 

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.