Новини

Назад

У Маріуполі обговорюють концепт роботи молодіжних центрів

05 грудня 2019, 12:13
681
Суспільство

На базі Донецького державного університету управління проходить дводенний тренінг для молоді. Основна мета - наповнити роботу молодіжних центрів новим змістом і розробити сучасний підхід до їх роботі. Захід проходить за підтримки Агентства місцевої демократії в Маріуполі LDA і громадської організації «Маріупольський союз молоді».

В рамках проєкту «Маріуполь, відкритий для молоді» в місто приїхала тренер з наглядової ради Асоціації молодіжних центрів України Ярина Боренько. Вона займається консультаційної роботою таких центрів в Україні.

В ході тренінгу учасники розглядають можливість створення нових молодіжних центрів. Розробляють стратегію популяризації стандартів європейської молодіжної політики та сприяння зайнятості дітей у вільний час. Також розповідають про навички, які вони хотіли б придбати в молодіжних просторах.

«Я дуже рада, що в Маріуполі така активна молодь. Вони самі ініціювали цю зустріч. Хочуть зробити роботу молодіжних центрів максимально цікавою для себе і результативною», - зазначила фахівець з проєктів Агентства місцевої демократії в Маріуполі Аліна Козицька.

Також на тренінгу обговорять майбутнє створення в місті Молодіжної ради. Учасники проявили ініціативу доопрацювати стратегію розвитку молодіжної політики в Маріуполі 2019-2022 років.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.