Новини

Назад

У Маріуполі обговорили перспективи розвитку молодіжного центру

20 лютого 2020, 09:33
520
Суспільство, Освіта

У Маріупольському центрі зайнятості відбулося засідання ради Молодіжного центру «Profi Challenge». В ході зустрічі підвели підсумки роботи центру за 2019 рік і обговорили перспективи взаємодії членів ради з соціальними партнерами.

У заході взяли участь представники центру зайнятості, департаменту освіти і методично-консалтингового Центру Маріупольської міської ради.

«Сьогодні дуже важливо формувати у школярів правильні уявлення про майбутню професію, розповідати про необхідні в сучасному світі професійні якості. Також потрібно допомагати освоювати і практичні навички. На базі недавно відкритого молодіжного центру «Генерація UA» вже навчаємо дітей шиттю і фотомистецтву. Можемо обговорювати і розвивати нові напрямки», - зазначила директор методично-консалтингового Центру Ірина Святченко.

Фахівці центру зайнятості розповіли про послуги та основні напрямки роботи Молодіжного центру зі школярами та студентами.

«Профконсультанти активно навчають молодь правилам складання ефективного резюме і інформують про найбільш затребуваних напрямках на ринку праці. У минулому році ми провели тренінги і семінари для понад 24 тисяч школярів», - зазначила фахівець центру зайнятості.

Учасники засідання обговорили плани роботи на 2020 рік та внесли пропозиції щодо розвитку Молодіжного центру.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.